vrijdag 3 juni 2016

TalGentBeste ouder,

U vernam misschien reeds via diverse media dat dekenij Korenmarkt uitpakt met een talentenjacht tijdens de komende Gentse Feesten.
3 middagen lang zal het grote Feestenpodium op de Korenmarkt beschikbaar zijn voor Gents talent tussen 6 en 13 jaar oud.
We zijn op zoek naar kinderen die alleen of in groep het podium op durven. Elk Talent telt. Dans, zang, circus, woord, instrument,... Alles kan, als het maar met passie gebracht wordt.
Je mag trouwens zelf kiezen op welke van de 3 middagen je komt optreden. Ben je bij het begin van de feesten nog op reis, of is het bij u net andersom... Geen zorgen. We plannen alles zorgvuldig.
Concreet kan je op maandag 18, woensdag 20 of vrijdag 22 juli ons podium op. De acts worden opgevoerd tussen 14u en 16u.

Wie beschikbaar is, kan -geheel vrijblijvend op zondag 24 juli komen genieten van een gratis slotshow met bekende artiesten.
We voorzien in een hele leuke prijzenpot en wat nog leuker is: elke deelnemer of deelnemende groep wint! We kunnen uiteraard nog niet verklappen wat er in de prijzenpot zit, maar het is alvast niet de spreekwoordelijke lolly! Deelnemen loont de moeite.

Inschrijven doe je door onderstaande gegevens door te mailen naar talgent2016@gmail.com. Dit ten laatste op 30 juni. (u kan ook op dit adres terecht voor verdere vragen en/of info)
* contactgegevens deelnemer (naa, adres, telefoonnummer, mailadres)
* korte omschrijving van de act (dans/zang/circus,...)
* aantal deelnemer(s)
* namen/naam van de deelnemers
* wat heb je nodig (micro, muziek, versterking instrument,...)
* welke dag(en) past/passen, keuze uit:  maandag 18, woensdag 20 en/of vrijdag 22/07/2016

We hopen dat het Gents talent massaal de weg vindt naar ons podium. We hopen u uiteraard ook te ontmoeten op Gentse Feesten Korenmarkt. Aarzelt u ook niet reclame te maken voor dit initiatief bij buren, kennissen, familie. Volg de laatste nieuwsjes ook op www.facebook.be/TalGent2016

Mvg
Team TalGent
Dekenij Korenmarkt.     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten